Meg og mine bilhistorier

Det var jo bare et spørsmål om tid før de ble riksnyheter…. 😛 Veldig bra at jeg fikk en journalist med like stor sans for drama som meg selv, som klarte å få så mye ut av så lite – han siterte til og med mamma, hehe! Har dere hørt Johan Golden og Atle Antonsen sin spalte “Lokalnytt” eller hva det heter, i radioprogrammet Misjonen? Da jeg leste artikkelen første gang, tenkte jeg at dette er mat for dem, en mini – sak fra et lite sted, rikt illustrert og med kommentarer av kjendis – ornitolog. Jeg visste ikke at det fantes kjendis – ornitologer.

Når det er sagt, var det en veldig spesiell opplevelse å bli antastet av en linerle. Men også veldig morsomt å få dele hendelsen med alle som frekventerer nrk.no, det gjorde virkelig dagen min i går! 😀

Trykk på bildet for å lese saken 🙂

 

 

 

 

Share on Facebook

5 thoughts on “Meg og mine bilhistorier

 • May 9, 2013 at 11:51
  Permalink

  Ahahahahahaha, så inderlig bra. Den er den LENGSTE agurkhistorien jeg noen gang har lest, så fascinerende at de klarte å få den så lang.

  Jeg er bare veldig glad du havnet i avisen pga. denne bilhistorien, og ikke noe alvorlig.

  Reply
  • May 9, 2013 at 15:30
   Permalink

   Hehe, som om jeg skulle skrevet det sjøl, detaljert og med alle omstendigheter inkludert! 🙂 Eh, ja, tanken slo meg også, dette kunne sett helt annerledes ut når det gjelder meg og bil, hehe. “Krakilsk kvinne kjører i tunnelvegg mens hun filmer ut vinduet med mobilkamera”, f.eks. Nei, huff, bank i bordet 😉

   Reply
 • May 12, 2013 at 11:17
  Permalink

  Jaaa, utrolig facinerende at de klarte å få den sååååå lang he-he. Veldig kult da 🙂

  Reply
 • May 13, 2013 at 22:02
  Permalink

  Fantastisk 🙂 snakk om spikersuppe! Men morsom sak da!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *