Det aller første, en gang til

I tre år var dette en aktiv hverdagsblogg, med store og små kriser fra livet småbarnsmor uten stålkontroll på tilværelsen. Jeg hadde det veldig gøy med bloggen min, ettersom jeg liker å utbrodere, og lar gjerne folk flire på min bekostning. Jeg fikk særlig god respons på innleggene der jeg klarte å rote det til for meg selv – noe som skjedde ofte nok til at jeg fikk en liten haug veldig trofaste følgere, som lo av meg og med meg – som fulgte meg på reiser og opplevelser, i traust hverdag – og som også støttet meg når jeg skrev om ting som ikke var så greit.

Så skjedde det noe.

Eller… det sluttet å skje noe. På et tidspunkt forsto jeg at om jeg ikke skulle gå fullstendig opp i limingen av alt kaoset i livet mitt, måtte jeg begynne å tenke lenger enn fem minutter fram. Jeg lærte å disponere tiden min på en annen måte. Det førte til to ting. Lavere gjennomsnittspuls. Og færre blogginnlegg. Både fordi jeg ikke prioriterte å sitte foran skjemen like mye – og at jeg ikke følte at jeg hadde like mye å fortelle.

Jeg har savnet å skrive, og kontakten med dem som leste. Jeg savner å ha en kanal ut for ting jeg tenker på, som jeg syns er morsomt, og ting jeg har lyst til å se litt nærmere på. Samtidig vil jeg ikke bloggen skal ta utgangspunkt i min egen hverdag lenger. Jeg vil ha større frihet til å tøye rammene litt, sette på spissen og koke ut essensen, og forhåpentligvis få noe underholdende ut av det. Så jeg har tenkt ut noe, har allerede jobbet med det en stund, og har tro på at jeg har funnet en formel som kan fungere – selv om veien blir litt til mens jeg går. Det blir meg, men likevel ikke. Det blir morsomt, håper jeg, av og til underfundig, noen ganger alvorlig – slik som før. Men med en ny vri 🙂

Jeg håper du ble nysgjerrig nok til å like Facebooksiden jeg har laget for bloggen, jeg kommer til å bruke den til å annonsere nye innlegg. Jeg vil heller bruke tiden på å lage innlegg jeg syns er gode, enn å ha daglige oppdateringer, så det blir ikke en “masete” Facebookside 🙂

Håper du vil følge med! 🙂

– Mariann

 

(Bare overse denne: 4219C69E-8B7E-480D-A525CA1C76A68196-39A590A8-87B7-4C96-965136A80B0254E1

Share on Facebook

12 thoughts on “Det aller første, en gang til

 • May 10, 2016 at 22:14
  Permalink

  Høres spennende ut, jeg gleder meg til å følge med

  Reply
  • May 10, 2016 at 22:18
   Permalink

   Så bra Annett, jeg gleder meg også! 🙂

   Reply
 • May 11, 2016 at 07:25
  Permalink

  Jeg har fulgt deg over laaaaaaaang tid , og henger selvfølgelig med videre 🙂 🙂 . Gleder meg 🙂

  Reply
  • May 11, 2016 at 09:03
   Permalink

   Så bra Wenche! 🙂 Setter veldig stor pris på det! 🙂

   Reply
  • May 11, 2016 at 20:48
   Permalink

   Hei!!! Så utrolig gøy å se deg igjen!

   Reply
 • May 12, 2016 at 08:36
  Permalink

  Gleder meg til å følge bloggen din igjen, for den har jeg savnet 😀

  Reply
  • May 12, 2016 at 10:09
   Permalink

   Tusen takk Mari- Anne, det er så utrolig gøy å se så mange av dere “gamle” tilbake! 🙂 Jeg gleder meg også! 🙂

   Reply
 • May 12, 2016 at 10:12
  Permalink

  Kaffen er kokt og jeg gleder meg til å lese 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *