John Arne Riise tapte igjen

Nok en gang har John Arne Riise tapt en fotballkamp mot et annet lag i tippeligaen. Det er veldig kritikkverdig at John Arne Riise ikke klarer å slå de norske lagene, når han har flere års erfaring fra engelsk liga. Siden han kom tilbake til Norge for noen uker siden, har han faktisk ikke vunnet en eneste kamp.

I denne kampen spilte han spesielt dårlig, det andre laget hadde 11 spillere på banen til enhver tid, hvorav samtlige av disse var bedre enn John Arne Riise. John Arne Riise må ta seg kraftig sammen, dersom han skal klare å berge plassen sin i Tippeligaen.

Treneren til John Arne Riise ber om at John Arne får ro til å konsentrere seg om å bli bedre å spille fotball. Han mener at det er helt greit at John Arne ikke gjør det så bra, og har tro på at det vil snu en vakker dag. Fotballeksperter vi har snakket med, mener tvert i mot at det var naivt av John Arne Riise å tro at han kom til å slå alle i Norge, når han har tilbrakt flere år på ferie på Kypros og i India.

Vi forbeholder oss retten til å fortsette å lure på hvorfor John Arne Riise ikke vinner kampene sine. Særlig nå, når han nekter å snakke til media, så må vi spørre andre om hvorfor han er så dårlig, også må vi åpne for at en mengde mennesker også mener noe om dette offentlig. Det er tross alt veldig vesentlig å finne ut hvorfor John Arne Riise ikke vinner. Vi har spurt opptil flere eksperter, og alle som vi har snakket med, mener at John Arne Riise må tåle at vi lurer på dette. Han har tross alt vært ganske mye i avisen før, og på Skavlan.

Her ser vi at det andre laget har puttet ballen i målet til John Arne Riise enda en gang.

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *