Påskeegg 2017

Du trenger:
– egg med innholdet blåst ut
– graveringspenn, jeg har en som heter Engrave – it
– tid og litt tålmodighet

Jeg har lett på flere butikker etter graveringspenner, men fant ingen. Til slutt hadde jeg valget mellom å opprette en eBay – konto for å kjøpe den der til ca 50 kroner, eller kjøpe den på Finn.no for 149. Siden jeg sannsynligvis kommer til å bruke langt mer enn 149 kroner på eBay hvis jeg først skaffer meg konto, endte det med at jeg kjøpte den på Finn. Heldigvis har jeg, som tidligere nevnt, en veldig snill mann, og HAN har eBay – konto, dermed bestilte han også en, så nå har vi to. De er litt ulike, og ved sammenlikning er det tydelig at den jeg fikk fra Finn.no er en litt kjipere kopi av originalen – men begge funker til dette formålet. Selve drillen er imidlertid litt rund, så på vanlige hønseegg er det vanskelig å få helt små detaljer. Koselige og litt utenom det vanlige påskeegg derimot er det fullt mulig å få til! Prøv selv, det er veldig gøy! 🙂

Jeg laget en video av hvordan jeg laget dem, den ligger HER
 

 

 

 

 

Share on Facebook

2 thoughts on “Påskeegg 2017

 • April 8, 2017 at 18:46
  Permalink

  Wow. Jeg klarer ikke se for meg hvordan det skjedde.

  Reply
  • April 10, 2017 at 12:54
   Permalink

   Mindre vanskelig enn det ser ut! 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *