Late konfektbiter med likør

Jeg prøver spise litt mindre snop
Jeg prøver å bruke litt mindre penger på godteri i butikken
Jeg fikk skikkelig lyst på noe godt, og orket ikke dra å handle. Så jeg laget noe med ting som sto i skapet.

100 gram sjokolade, jeg brukte Dronningsjokolade.
Nougat
Kirsebærlikør (kan sløyfes, eller byttes ut med konjak, Baylies, el)
Isbitform av silikon

Smelt sjokoladen over vannbad, og smør den tykt langs kanten av silikonformen. (I motsetning til meg, husk å spare litt til å lage lokk, så slipper du å smelte mer sjokolade.) Sett i fryseren noen minutter til det stivner. I mellomtiden blander du nougat med en skvett likør. 15 sekunder i mikroen gjør den smidigere. Fyll sjokoladeskålene med nougat, og fyll opp formen med mer smeltet sjokolade. Sett i fryseren til du kan trykke konfektbitene ut av formene. 

Oppbevares i kjøleskap. Kos deg! 🙂

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *