Helgardering

Jeg kan nesten se når tid på dagen folk har gått ut døra hjemme. Vi har nemlig ekstremt skiftende vær for tiden. Værmeldingen består i enda større grad enn vanlig av gjetninger og helgarderinger, og det er slett ikke sikkert at påkledningenom morgenen matcher været hele dagen. Sist lørdag hadde jeg f.eks på meg foret regnkåpe og støvletter da jeg gikk hjemmefra, og følte meg litt teit da jeg gikk gjennom sentrum noen timer senere, solen strålte og det var 18 grader og vindstille.

Tidligere i uken så vi som ventet på bussen hjem fra jobb ut som dette:

Det går veldig fort mot høst nå, det er mørkt om natten igjen, og det har regnet såpass mye at det ikke lenger føles som sommer. Selv om det har vært fint de siste par dagene, er det et annet drag i luften. Jeg har ikke noen favorittårstid, jeg har alltid vært mest glad i overgangene, som nå, når jeg begynner å tenke på pledd, kakao og stearinlys. Første gangen man kjenner lukten av frost før vinteren, og når man ser morgensolen over fjellene for første gang om våren. Det er alltid så fint, den fasen da man fortsatt kan ha forventinger til det som ligger foran. Forhåpentligvis har vi noen fine høstdager å se fram til!

 

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>