Happy Halloween

Jeg liker Halloween, og pleier å gjøre mye ut av det. En vakker dag skal jeg reise til Mexico og oppleve Dia de Muertos, som antagelig er noe av opprinnelsen til Halloween slik vi kjenner den i dag. Man kan si mye om kjøpepress, tiggekultur og amerikanske usikker, men det som ligger helt i bånn er en feiring av livet og enkeltmennesket – og det syns jeg er fint. Og jeg syns det er morsomt med kostymer og barn som gleder seg – i skrivende stund sitter jeg nede i entreen med fyr i ovnen og en kopp kaffe, fordi jeg ikke orker å løpe opp og ned trappene mellom alle som ringer på. Det er koselig! :)

Årets feiring ble mer nedtonet enn tidligere, jeg har f.eks ikke gått helt over styr med dekor. Jeg hadde planer om å lage en mer komplisert kake, men oppdaget for sent at jeg ikke hadde en form som egnet seg til det jeg hadde tenkt, så det ble en veldig enkel utgave laget i randform, med Nonstop – fyll. Heldigvis trenger ikke en Halloween – kake å være så veldig vakker, og god var den uansett!

Gresskarlykt må vi selvfølgelig ha også.

Happy halloween til alle som liker det, og til dere andre: nå er det et helt år til neste gang! :)

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>