Hvor lite penger klarer jeg å bruke i februar?

I februar skal jeg bruke så lite penger som mulig. Målet er å kjøpe mat og husholdningsartikler for hele måneden, for under 4000 kroner.

Jeg har planlagt middager fram til 1 mars, først og fremst med utgangspunkt i tørr – og frysevarer vi allerede har. Vi har en del kjøtt og fisk i fryseren, og for ikke lenge siden fikk jeg levert 90 egg fra en gård jeg pleier å handle fra. Hygieneartikler og vaskemidler tror jeg også skal holde ut måneden. Vi har altså en del av de varene som koster en del penger, så – i alle fall foreløpig – føles budsjettet på 4000 ganske romslig, selv om det er lavere enn det vi vanligvis bruker på en måned. Vi får se hvordan det føles etterhvert! 🙂

Om jeg finner tid nok skal jeg oppdatere her underveis, men jeg kommer primært til å bruke Instagram – kontoen min til det. I alle tilfeller skal jeg legge ut en oppsummering her på siden når februar er over.

Liste over sparetiltakene i februar. Jeg er nokså bevisst på alt dette fra før, men det er likevel forbedringspotensiale. Jeg ønsker å se hvor mye jeg kan spare ved å eliminere bort de gangene 
jeg avviker fra disse prinsippene og bli enda mer bevisst. 

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *