Om meg

Jeg er en vims. Av natur er jeg lat, ustrukturert, planløs og stiller få krav til tilværelsen. Det levde jeg egentlig helt fint med, inntil tilværelsen begynte å stille krav til meg – slik den gjerne gjør når man får hus, mann og barn.

Jeg måtte foreta en solid opprydding i livet mitt, både i hodet og hjemme. Jeg liker å skrive om denne prosessen, metodene jeg har prøvd, tips og råd jeg har tatt til meg, og ikke minst om utfordringene jeg fremdeles møter.

Mitt ultimate mål er å eie så få ting som mulig, forbruke så lite som mulig, og frigjøre mest mulig tid til å gjøre ting jeg liker, f.eks å reise eller å gå i fjellet. Jeg er opptatt av bærekraftighet, både fordi vi er nødt til å bremse det kollektive forbruket vårt – og fordi jeg mener at veien til lykke ligger andre steder enn i antall eiendeler. 

Jeg begynte å skrive “dagbok på nett” da den første, ordentlige bloggbølgen slo inn over Norges laptoper, i 2009. Det var en uskyldens tid, som manglet vesentlige kjøreregler. Et tilbakeblikk på min blogg – og Facebookkarriere i 2016, gjorde meg mildt sagt pinlig berørt over min egen nærgåenhet i eget og ikke minst barna mine sitt liv. En solid opprydding måtte til der også, og senere har jeg engasjert meg i det offentlige ordskiftet om barns rett til sin egen digitale identitet. Influencerbransjen og dens mange skyggesider opptar meg også, noe denne siden ofte bærer preg av. 

 Jeg har Facebook.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *