Bortforklaringer fra Blogglandia: Juni 2019

Julianne får ikke gjort noe med det

Julianne Nygård sier til Familieklubben at hun ikke får gjort noe med de stygge ryktene som går om dem som foreldre. I tillegg er hun sitert på at det er mer sårende å bli kritisert for å være en dårlig forelder, enn at man er stygg, tykk eller sier dumme ting.

Vel, jeg kan komme på én ting som kan hjelpe. Ikke offentliggjør ting som angår barnet, så slipper man også at publikum mener noe om vedkommendes oppvekstvilkår.

Å ikke stille opp på God Morgen Norge, er også et godt virkemiddel for å unngå oppmerksomhet rundt medlemmer av familien som man ønsker å skjerme.

Fam. Eriksen ror litt

Lars Kristian Eriksen padlet i kajakk uten redningsvest på konas blogg i slutten av juni. Forklaringen var at han bare skulle hente en ball, og befant seg 10 – 15 meter fra land på grunt vann. Dessuten hadde familien brukt vest ved andre anledninger, så det var helt innlysende at denne situasjonen absolutt IKKE krevde det lovpålagte utstyret.

Vintage Anne Brith

Anne Brith Davidsen snappet seg selv i et fotsidt skjørt, som hun angivelig fikk så mange spørsmål om at hun så seg nødt til å opplyse om at skjørtet var vintage. En våken følger kommenterte på Instagram at det slett ikke var vintage, men fra H&M for tre år siden, vedkommende hadde selv kjøpt det. Anne Brith syns ikke dette var noen stor sak.

Bildekilder: @annebrith.no på Instagram. Foto Erna Solberg: Thomas Haugersveen. Foto Kjell Ingolf Ropstad: Astrid Waller. Foto Siv Jensen: Rune Kongsro.

Har du sett noen andre halvsannheter i det siste? Kommenter gjerne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *